Przepis i sposób przygotowania na: Żółte cebularze lubelskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żółte cebularze lubelskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zolte-cebularze-lubelskie1-2.jpg)
![Krok 2 - Żółte cebularze lubelskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zolte-cebularze-lubelskie2-2.jpg)
![Krok 3 - Żółte cebularze lubelskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zolte-cebularze-lubelskie3-2.jpg)
![Krok 4 - Żółte cebularze lubelskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zolte-cebularze-lubelskie4-2.jpg)
![Krok 5 - Żółte cebularze lubelskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zolte-cebularze-lubelskie5-2.jpg)
![Krok 6 - Żółte cebularze lubelskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zolte-cebularze-lubelskie6-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szkl |
jajko | 2 szt |
cukier | 1 łyżeczka |
drożdże świeże | 25 g |
mleko | 1 szkl |
masło | 50 g |
cebula biała | 4 szt |
Kurkuma mielona Prymat | 1 łyżeczka |
mak | 3 łyżki |
olej | 4 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: