Przepis i sposób przygotowania na: Zpaiekany bloczek z mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zpaiekany bloczek z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zpaiekany-bloczek-z-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Zpaiekany bloczek z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zpaiekany-bloczek-z-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - Zpaiekany bloczek z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zpaiekany-bloczek-z-miesem3-2.jpg)
![Krok 4 - Zpaiekany bloczek z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zpaiekany-bloczek-z-miesem0-2.jpg)
mięsa mielonego | 500 g |
sól | |
pieprz | |
białko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
ryż | |
żółtko jajek | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
cebula | 1 szt |
kapusta pekińska | 10 dag |
Kucharek przyprawa do potraw | |
fasola | 1/2 sztuki |
Farsz: | ryżowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: