Przepis i sposób przygotowania na: Zraziki w cukiniowej kołderce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zraziki w cukiniowej kołderce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zraziki-w-cukiniowej-kolderce1-2.jpg)
![Krok 2 - Zraziki w cukiniowej kołderce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zraziki-w-cukiniowej-kolderce2-2.jpg)
![Krok 3 - Zraziki w cukiniowej kołderce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zraziki-w-cukiniowej-kolderce3-2.jpg)
![Krok 4 - Zraziki w cukiniowej kołderce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zraziki-w-cukiniowej-kolderce4-2.jpg)
![Krok 5 - Zraziki w cukiniowej kołderce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zraziki-w-cukiniowej-kolderce5-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 1/2 kg |
jajko | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
przecier pomidorowy | 4 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
mleko | 400 ml |
masło | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cukinia | 2 szt |
ser żółty | 15 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: