Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy III
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zrazy III foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-iii1-2.jpg)
![Krok 2 - Zrazy III foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-iii2-2.jpg)
![Krok 3 - Zrazy III foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-iii3-2.jpg)
![Krok 4 - Zrazy III foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-iii0-2.jpg)
schab | 3 kotletów |
czosnek duży | 4 zabki |
majonez | 2 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
sól, pieprz | do sosu |
pieczarki | 10 dag |
ser | 3 plastrów |
Przyprawa kebab-gyros klasyczna Prymat | do smaku |
olej | do smażenia |
wędlina | 3 plastrów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: