Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy pszczyńskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zrazy pszczyńskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-pszczynskie1-2.jpg)
![Krok 2 - Zrazy pszczyńskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-pszczynskie2-2.jpg)
![Krok 3 - Zrazy pszczyńskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-pszczynskie0-2.jpg)
schab bez kości | 1/2 kg |
ogórek kiszony | 1 szt |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
jajko | 1 szt |
mąka | |
olej | do smażenia |
żółty ser starty | 5 dag |
kiełbasa zwyczajna | kawałek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: