Przepis i sposób przygotowania na: ZRAZY SCHABOWE Z MIĘSNYM NADZIENIEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZRAZY SCHABOWE Z MIĘSNYM NADZIENIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-schabowe-z-miesnym-nadzieniem1-2.jpg)
![Krok 2 - ZRAZY SCHABOWE Z MIĘSNYM NADZIENIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-schabowe-z-miesnym-nadzieniem2-2.jpg)
![Krok 3 - ZRAZY SCHABOWE Z MIĘSNYM NADZIENIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-schabowe-z-miesnym-nadzieniem0-2.jpg)
schab | 600 gram |
mięso mielone wołowe | 300 gram |
papryka czerwona | 1 szt |
ogórek kiszony | 2 szt |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majeranek | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
musztarda | 1 szt |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: