Przepis i sposób przygotowania na: ZRAZY W SOSIE WŁASNYM
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZRAZY W SOSIE WŁASNYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-w-sosie-wlasnym2-2.jpg)
![Krok 2 - ZRAZY W SOSIE WŁASNYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-w-sosie-wlasnym1-2.jpg)
![Krok 3 - ZRAZY W SOSIE WŁASNYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-w-sosie-wlasnym0-2.jpg)
karkówka | 1,5 kg |
Musztarda delikatesowa Prymat | 1/2 słoika |
cebula | 3 sztuki |
ogórki konserwowe | 6 sztuk |
mąka | 2 łyżki |
masło | 4 łyżki |
sól | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
olej do smażenia | 1/4 szklanki |
woda | 2 szklanki |
przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: