Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy wołowe z kaszanką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zrazy wołowe z kaszanką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-wolowe-z-kaszanka1-2.jpg)
![Krok 2 - Zrazy wołowe z kaszanką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-wolowe-z-kaszanka2-2.jpg)
![Krok 3 - Zrazy wołowe z kaszanką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-wolowe-z-kaszanka3-2.jpg)
![Krok 4 - Zrazy wołowe z kaszanką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-wolowe-z-kaszanka4-2.jpg)
![Krok 5 - Zrazy wołowe z kaszanką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-wolowe-z-kaszanka5-2.jpg)
![Krok 6 - Zrazy wołowe z kaszanką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-wolowe-z-kaszanka6-2.jpg)
mięso wołowe | 0,5 kg szynki |
kaszanka | 4 sztuki |
ser żółty | |
ogórek kiszony | 4 sztuki |
cebula | |
Musztarda rosyjska Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
sól i pieprz |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | |
woda ciepła |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: