Przepis i sposób przygotowania na: zrazy z piersi z kurczka
Kroki postępowania
![Krok 1 - zrazy z piersi z kurczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-piersi-z-kurczka3-2.jpg)
![Krok 2 - zrazy z piersi z kurczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-piersi-z-kurczka2-2.jpg)
![Krok 3 - zrazy z piersi z kurczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-piersi-z-kurczka1-2.jpg)
![Krok 4 - zrazy z piersi z kurczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-piersi-z-kurczka0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 70 dag |
musztarda | do smarowania |
Przyprawa kebab-gyros klasyczna Prymat | do pasmarowania |
ogórki kiszone | 5 sztuk |
papryka konserwowa | 8 kawałków |
boczek | 8 plasterków |
czosnek | 2 ząbki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
jajko | 3-4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: