Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy z szynki z lubczykiem i nacią selera
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zrazy z szynki z lubczykiem i nacią selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-szynki-z-lubczykiem-i-nacia-selera1-2.jpg)
![Krok 2 - Zrazy z szynki z lubczykiem i nacią selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-szynki-z-lubczykiem-i-nacia-selera4-2.jpg)
![Krok 3 - Zrazy z szynki z lubczykiem i nacią selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-szynki-z-lubczykiem-i-nacia-selera2-2.jpg)
![Krok 4 - Zrazy z szynki z lubczykiem i nacią selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-szynki-z-lubczykiem-i-nacia-selera3-2.jpg)
![Krok 5 - Zrazy z szynki z lubczykiem i nacią selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-szynki-z-lubczykiem-i-nacia-selera0-2.jpg)
szynka wieprzowa | 1 kg |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
ser żółty | 100 gram |
boczek wędzony | 100 gram |
papryka czerwona | 0,5 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
ogórek kiszony | 1 szt. |
seler naciowy | 1 łyżka |
lubczyk | 1 łyżka |
olej roślinny | 150 ml |
przyprawa do potraw Kucharek | 2 łyżki |
woda | 500 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: