Przepis i sposób przygotowania na: ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem1-2.jpg)
![Krok 2 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem2-2.jpg)
![Krok 3 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem3-2.jpg)
![Krok 4 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem4-2.jpg)
![Krok 5 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem5-2.jpg)
![Krok 6 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem6-2.jpg)
![Krok 7 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem7-2.jpg)
![Krok 8 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem8-2.jpg)
![Krok 9 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem9-2.jpg)
![Krok 10 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem10-2.jpg)
![Krok 11 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem11-2.jpg)
![Krok 12 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem12-2.jpg)
![Krok 13 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem13-2.jpg)
![Krok 14 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem14-2.jpg)
![Krok 15 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem15-2.jpg)
![Krok 16 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem16-2.jpg)
![Krok 17 - ZRAZY Z ZIELONYM MASŁEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-zielonym-maslem17-2.jpg)
pierś z kurczaka | 300 g |
masło | 3 łyżki |
natka pietruszki | 1-2 łyżki |
szczypiorek | 1-2 łyżki |
sól | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 szczypta |
jajko | 1 szt |
mąka | 3-4 łyżki |
płatki owsiane | 3-4 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: