Składniki:
jabłka | 1 kg |
mleko | 1/2 szklanki |
śmietanka UHT 18 - procentowa | 1 szklanki |
cukier | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
budyń waniliowy | 1 łyżka |
skórka otarta z 1 cytryny | - - |
sól | 1 szczypta |
jabłka | 1 kg |
mleko | 1/2 szklanki |
śmietanka UHT 18 - procentowa | 1 szklanki |
cukier | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
budyń waniliowy | 1 łyżka |
skórka otarta z 1 cytryny | - - |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: