Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowa z bagietką i serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa cebulowa z bagietką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-z-bagietka-i-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa cebulowa z bagietką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-z-bagietka-i-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa cebulowa z bagietką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-z-bagietka-i-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa cebulowa z bagietką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-z-bagietka-i-serem4-2.jpg)
cebula | 70 dag |
wino białe wytrawne | 200 ml |
olej | |
cukier | 3 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
bulion | 1 l |
ząbki czosnku | 2 |
bagietka | |
ser żółty | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: