Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowa zapiekana z ciastem francuskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa cebulowa zapiekana z ciastem francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-zapiekana-z-ciastem-francuskim1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa cebulowa zapiekana z ciastem francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-zapiekana-z-ciastem-francuskim2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa cebulowa zapiekana z ciastem francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-zapiekana-z-ciastem-francuskim0-2.jpg)
kg cebuli | |
2 łyżki masła | |
2 ząbki czosnku | |
3 łyżki mąki pszennej | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
opakowanie ciasta francuskiego | |
bulion | 750 ml |
chleb tostowy | 4 kromki |
ser żółty | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: