Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zupa cukiniowo - pieczarkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kości schabowe
Kucharek przyprawa do potraw
marchew
pietruszka
seler 1/4 szt
olej do smażenia
cukinia
cebula
ziemniaki 4 szt
pieczarki 20 dkg
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cukiniowo - pieczarkowa

Kroki postępowania

1
kostkę zalewamy wodą dodajemy kucharka i gotujemy
Krok 1 - Zupa cukiniowo - pieczarkowa foto
2
Jarzyny obieramy
Krok 2 - Zupa cukiniowo - pieczarkowa foto
3
Obrane jarzyny ścieramy i dodajemy do zupy
Krok 3 - Zupa cukiniowo - pieczarkowa foto
4
Usmażoną cukinię dodajemy do gotującej się zupy
Krok 4 - Zupa cukiniowo - pieczarkowa foto
5
Cebulę i pieczarki smażymy na rozgrzanym oleju
Krok 5 - Zupa cukiniowo - pieczarkowa foto
6
Dodajemy pokrojone ziemniaki
Krok 6 - Zupa cukiniowo - pieczarkowa foto
7
Na koniec natkę pietruszki i doprawiamy
Krok 7 - Zupa cukiniowo - pieczarkowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak