Przepis i sposób przygotowania na: Zupa dyniowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa dyniowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowa23-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa dyniowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowa24-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa dyniowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowa25-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa dyniowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowa26-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa dyniowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowa27-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa dyniowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowa28-2.jpg)
miąższ z dyni | 350 gram |
woda letnia | 3 szklanki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
ryż ugotowany | 200 gram |
cynamon Prymat | 1/2 łyżeczki |
cukier drobny | 5 łyzeczek |
jabłka antonówki | 3 sztuki |
maliny świeże | 50 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: