Przepis i sposób przygotowania na: Zupa dyniowo-pomidorowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa dyniowo-pomidorowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowopomidorowa2-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa dyniowo-pomidorowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowopomidorowa1-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa dyniowo-pomidorowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowopomidorowa0-2.jpg)
dynia | 1,5 kg |
bulion | 4 szkl. |
przecier pomidorowy | 1 szkl. |
cebula | 1 szt. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
curry | 1 łyżecz. |
imbir | 1/2 łyżecz. |
oliwa | 1 łyż. |
sok z cytryny | 1 łyżecz. |
śmietana | 3 łyż. |
natka pietruszki | 1 garść |
pestki dyni | 1 garść |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżecz. |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: