Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa
Kroki postępowania
2. Do fasoli dodajemy udko i kawałek boczku, przyprawiamy do smaku. Gotujemy 10 minut.
udka kurczaka | 1 sztuka |
boczek wędzony | 1 kawałek |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
ziele angielskie | 4 kulezki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 listki |
fasola Jaś | 30 dag |
marchew | 2 sztuki |
por | 1 sztuka |
seler | 1 mały |
pietruszka | 2 sztuki |
ziemniaki | 3 duże |
majeranek | do smaku |
sól | do smaku |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5 ziarenka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: