Składniki:
wywar warzywny | 1,5 L |
fasola biała | 1 szkl |
brukselka | 20 dag |
śmietana 18 proc | 2/3 szkl |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
żółtko jajek | 1-2 szt |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
cukier |
wywar warzywny | 1,5 L |
fasola biała | 1 szkl |
brukselka | 20 dag |
śmietana 18 proc | 2/3 szkl |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
żółtko jajek | 1-2 szt |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: