Składniki:
włoszczyzna | 2 pęczki |
cebula | 1 szt |
papryka | 1 szt |
fasola | 20 dag |
mięso | 50 dag |
ziemniaki | 4 szt |
śmietana | 1 szklanka |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
włoszczyzna | 2 pęczki |
cebula | 1 szt |
papryka | 1 szt |
fasola | 20 dag |
mięso | 50 dag |
ziemniaki | 4 szt |
śmietana | 1 szklanka |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: