Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa-na-wedzonych-zeberkach1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa-na-wedzonych-zeberkach2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa-na-wedzonych-zeberkach3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa-na-wedzonych-zeberkach4-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa-na-wedzonych-zeberkach5-2.jpg)
fasola biała | 200 g |
żeberka wieprzowe | 200 g |
boczek wędzony | 200 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
cebula | 1 szt |
mąka pszenna | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
czosnek | 3 ząbki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: