Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gołąbkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa33-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa34-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa35-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa36-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa37-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa38-2.jpg)
![Krok 7 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa39-2.jpg)
kapusta biała | 1 kg |
mięso mielone | 0,5 kg |
cebula biała | 2 duże |
przecier pomidorowy | 500 g |
marchewki | 2 sztuki |
czosnek ząbki | 4 sztuki |
ryż | 1 woreczek |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/3 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: