Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gołąbkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa3-2.jpg)
kapusta biała | 1/2 główki |
mięso mielone wieprzowe | z łopatki 500 g |
marchewka | 1 szt |
cebula | 1 szt |
seler korzeniowy | 1 kawałek |
woda | 3 1/2 l |
ryż | 100 g |
przecier pomidorowy | 1 szkl |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
śmietana do zup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: