Przepis i sposób przygotowania na: Zupa grzybowa z pęczakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa grzybowa z pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-grzybowa-z-peczakiem2-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa grzybowa z pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-grzybowa-z-peczakiem3-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa grzybowa z pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-grzybowa-z-peczakiem4-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa grzybowa z pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-grzybowa-z-peczakiem5-2.jpg)
grzyby suszone | 100 g |
rosół | 2 l |
masło | 1 łyżka |
kasza pęczak | 1 szklanka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
sól do smaku | |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
śmietana | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: