Składniki:
podgrzybki suszone | 1 szklanka |
Bulion grzybowy | 2 kostki |
cebula | 3 sztuki |
olej | 1 ?y?ka |
li?? laurowy | 2 sztuki |
woda | 3 litry |
sól | 1/2 ?y?eczki |
ziele angielskie | 4 sztuki |
uszka mro?one | 1/2 kg |
pieprz czarny | 1/4 ?y?eczki |
podgrzybki suszone | 1 szklanka |
Bulion grzybowy | 2 kostki |
cebula | 3 sztuki |
olej | 1 ?y?ka |
li?? laurowy | 2 sztuki |
woda | 3 litry |
sól | 1/2 ?y?eczki |
ziele angielskie | 4 sztuki |
uszka mro?one | 1/2 kg |
pieprz czarny | 1/4 ?y?eczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: