Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA GULASZOWA
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZUPA GULASZOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa189-2.jpg)
![Krok 2 - ZUPA GULASZOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa187-2.jpg)
![Krok 3 - ZUPA GULASZOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa188-2.jpg)
![Krok 4 - ZUPA GULASZOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa186-2.jpg)
kie?basa toru?ska | 1 sztuka |
przecier pomidorowy | 1 opakowanie |
mi?so gulaszowe | 500 gram |
przyprawa uniwersalna | 1 ?y?ka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
sól | 1 ?y?eczka |
papryka zielona | 1 sztuka |
cebula | 2 sztuki |
olej | 1/4 szklanki |
pieczarki | 1 kg |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 ?y?eczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: