Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kalafiorowa z mięsną wkładką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa kalafiorowa z mięsną wkładką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-kalafiorowa-z-miesna-wkladka1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa kalafiorowa z mięsną wkładką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-kalafiorowa-z-miesna-wkladka2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa kalafiorowa z mięsną wkładką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-kalafiorowa-z-miesna-wkladka3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa kalafiorowa z mięsną wkładką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-kalafiorowa-z-miesna-wkladka4-2.jpg)
bulion warzywny | 3,5 l |
śmietana 12% | 330 g |
łopatka bez kości | 60 dag |
ziemniaki | 75 dag |
kalafior | 1 główka |
kalarepka młoda | 2 sztuki |
przyprawa do potraw Kucharek | 2,5 łyżki |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: