Składniki:
marchew | 2 sztuki |
kie?basa podwawelska | 250 gram |
por | 1 sztuka |
woda | 500 ml |
seler | 1/4 sztuki |
ziemniaki | 5 sztuk |
sól | 1 ?y?eczka |
mas?o | 3 ?y?ki |
bulion | 1 kostka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 ?y?eczki |
marchew | 2 sztuki |
kie?basa podwawelska | 250 gram |
por | 1 sztuka |
woda | 500 ml |
seler | 1/4 sztuki |
ziemniaki | 5 sztuk |
sól | 1 ?y?eczka |
mas?o | 3 ?y?ki |
bulion | 1 kostka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 ?y?eczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: