Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowo- ryżowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa koperkowo- ryżowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-koperkowo-ryzowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa koperkowo- ryżowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-koperkowo-ryzowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa koperkowo- ryżowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-koperkowo-ryzowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa koperkowo- ryżowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-koperkowo-ryzowa4-2.jpg)
mięso indycze | 200 gram |
ryż | 0.5 szklanki |
koperek | 1 pęczek |
seler | 0.5 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
por (biała część) | 1 sztuka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 szczypta |
papryka zielona | 1\3 sztuki |
śmietana 18-procentowa | 1 szklanka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szcypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: