Składniki:
pieczarki | 500 g |
cebula | 2 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
bulion | 1,5 l |
seler | 1/2 szt |
pietruszka | 1 szt |
masło orzechowe | 2 łyżki |
pieczarki | 500 g |
cebula | 2 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
bulion | 1,5 l |
seler | 1/2 szt |
pietruszka | 1 szt |
masło orzechowe | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: