Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem warzywno - chrzanowa
Kroki postępowania
Krem przelewamy do miseczek, dekorujemy natką pietruszki, posiekanym koperkiem i jajeczkiem gotowanym.
Smacznego:)
kiełbasa podwawelska | 1-2 p |
cebula | 1 szt |
czosnek ząbki | 1 szt |
marchewka | 4-5 szty |
por | 1 szt |
seler korzeniowy | 2 szt |
pietruszka | 2-3 szt |
seler naciowy | 1 szt |
chrzan ze słoika | 3-4 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
kostka rosołowa | 1 szt |
śmietana | 2 łyżki |
jajko | 3-4 szt |
natka pietruszki | 2 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
ziele angielskie | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: