Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA-KREM Z PIECZAREK
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZUPA-KREM Z PIECZAREK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-z-pieczarek1-2.jpg)
![Krok 2 - ZUPA-KREM Z PIECZAREK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-z-pieczarek2-2.jpg)
![Krok 3 - ZUPA-KREM Z PIECZAREK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-z-pieczarek3-2.jpg)
![Krok 4 - ZUPA-KREM Z PIECZAREK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-z-pieczarek4-2.jpg)
![Krok 5 - ZUPA-KREM Z PIECZAREK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-z-pieczarek5-2.jpg)
pieczarki | 600 g |
cebula | 2 szt |
masło | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
serek topiony | 200 g |
zielona pietruszka | 1/2 pęczka |
groszek ptysiowy | 1/2 opakowania |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: