Przepis i sposób przygotowania na: Zupa marokańska z ciecierzycą i soczewicą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa marokańska z ciecierzycą i soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-marokanska-z-ciecierzyca-i-soczewica2-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa marokańska z ciecierzycą i soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-marokanska-z-ciecierzyca-i-soczewica1-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa marokańska z ciecierzycą i soczewicą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-marokanska-z-ciecierzyca-i-soczewica0-2.jpg)
soczewica | 250 g |
ciecierzyca | 410 g |
pomidory | 820 g |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 3 ząbki |
oliwa | 1 łyż. |
Kolendra cała Prymat | 3 łyżecz. |
chili | 1/2 łyżecz. |
wywar warzywny | 1 litr |
kolendra | 1/3 szkl. |
natka pietruszki | 1/3 szkl. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
imbir | 30 kawałek |
kumin | 2 łyżecz. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: