Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ogonowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa ogonowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-ogonowa3-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa ogonowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-ogonowa4-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa ogonowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-ogonowa5-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa ogonowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-ogonowa6-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa ogonowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-ogonowa7-2.jpg)
zupa w proszku | 1 opakowanie |
skrzydełka kurczaka | 5 sztuki |
ziemniaki | 6 sztuk |
śmietana 12% | 3 łyżki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
Majeranek suszony Prymat | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: