Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa19-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa20-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa21-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa22-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa23-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa24-2.jpg)
pieczarki | 200 g |
ziemniaki | 400 g |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1-2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
śmietana | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżeczak |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: