Składniki:
korpus drobiowy | 1 szt |
mięso wieprzowe | 30 dkg |
włoszczyzna | 1 |
pieczarki | 1/2 kg |
ziemniaki | 10 szt |
sól, pieprz | 1 |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
śmietana 12% | 1 |
korpus drobiowy | 1 szt |
mięso wieprzowe | 30 dkg |
włoszczyzna | 1 |
pieczarki | 1/2 kg |
ziemniaki | 10 szt |
sól, pieprz | 1 |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
śmietana 12% | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: