Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowo- opieńkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa pieczarkowo- opieńkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-opienkowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa pieczarkowo- opieńkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-opienkowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa pieczarkowo- opieńkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-opienkowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa pieczarkowo- opieńkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-opienkowa4-2.jpg)
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
marchewka | 1,5 szt |
kostka rosołowa | grzybowa 1 szt |
wywar z kurczaka | 2 litry |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieczarki | 25 dag |
grzyby leśne | opieńki 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: