Składniki:
pieczarki | 30 dag |
bulion drobiowy | 1 litr |
papryka czerwona | 2 szt |
sól i pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt |
śmietana | 150 ml |
serek topiony | 1 szt |
makaron łazanki | 20 dag |
przyprawa do potraw | do smaku |
pieczarki | 30 dag |
bulion drobiowy | 1 litr |
papryka czerwona | 2 szt |
sól i pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt |
śmietana | 150 ml |
serek topiony | 1 szt |
makaron łazanki | 20 dag |
przyprawa do potraw | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: