Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowo-porowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa pieczarkowo-porowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-porowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa pieczarkowo-porowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-porowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa pieczarkowo-porowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-porowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa pieczarkowo-porowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowo-porowa4-2.jpg)
pieczarki | 200 g |
por | 1 szt |
ziemniaki | 2 szt |
cebula | 1 szt |
serek topiony | 1 szt |
porcja rosołowa | 1 szt |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1 szt |
por | 1/4 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 2 szt |
lubczyk świeży | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: