Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa pomidorowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa56-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa pomidorowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa57-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa pomidorowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa58-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa pomidorowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa59-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa pomidorowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa60-2.jpg)
woda | 4 litry |
koncentrat pomidorowy | 50 g |
przecier pomidorowy | 2 szklanki |
kości schabowe | 0,5 kg |
pietruszka | 1 korzeń |
natka pietruszki | 1 garść |
marchewka | 3 |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mąka pszenna | 2 łyżki |
makaron świderki | 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: