Składniki:
bulion warzywny | 2 l |
makaron nitki | 20 dag |
przecier pomidorowy | 1 mały słoiczek |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 3 łyżki |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
pieprz | |
włoszczyzna | 0,5 (krojona w paski) |
bulion warzywny | 2 l |
makaron nitki | 20 dag |
przecier pomidorowy | 1 mały słoiczek |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 3 łyżki |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
pieprz | |
włoszczyzna | 0,5 (krojona w paski) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: