Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa - gołąbkowa
Kroki postępowania
Zupę wylewamy na talerze.
cebula | 1 |
mięso mielone wieprzowe | przyprawione 700 gram |
woda | 2,5 litra |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 5 kulek |
kostki rosołowe | 2 |
marchewka | 1 duża |
kapusta biała | 1/4 główki |
ryż | 1 woreczek |
ketchup łagodny | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 9 łyżek |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
śmietanka 12-procentowa | 100 ml |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: