Składniki:
płatki migdałowe | 20 dag |
mleko | 1 litr |
cukier trzcinowy | 1/2 szklanki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
wanilia | 1 laska |
śmietana kremówka | 5 łyżek |
cynamon | 1/2 łyżeczki |
pistacje | 12 sztuk |
budyń waniliowy | 2 łyżki |
płatki migdałowe | 20 dag |
mleko | 1 litr |
cukier trzcinowy | 1/2 szklanki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
wanilia | 1 laska |
śmietana kremówka | 5 łyżek |
cynamon | 1/2 łyżeczki |
pistacje | 12 sztuk |
budyń waniliowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: