Składniki:
szpinak | 40 dag |
masło | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | pół sztuki |
zeimniak ugotowany | 1 sztuka |
żółtko jajek | 1 sztuka |
rosół | 2 szklanki |
śmietana | 1/3 szklanki |
sól | |
pieprz | |
ser żółty | 1/3 (tarty) |
szpinak | 40 dag |
masło | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | pół sztuki |
zeimniak ugotowany | 1 sztuka |
żółtko jajek | 1 sztuka |
rosół | 2 szklanki |
śmietana | 1/3 szklanki |
sól | |
pieprz | |
ser żółty | 1/3 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: