Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Won Ton
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa Won Ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-won-ton1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa Won Ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-won-ton2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa Won Ton foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-won-ton0-2.jpg)
* Ciasto na pierożki | |
mąka ryżowa | 50 g |
mąka pszenna | 150 g |
szczypta soli | |
*farsz do pierożków | |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
sos sojowy | 2 łyżeczki |
mąka ziemniaczana | 1 łyzka |
sól | |
pieprz | |
udka z kurczaka | 2 szt |
marchewki | 2 szt |
brukselki | 3 szt |
pora | |
pietruszka korzeń | 1 |
grzybki mun | 8 szt |
szczypiorek | |
sos sojowy | około 3 łyżek |
woda | 3 l |
sól | |
pieprz | |
woda | 175 (gorąca) |
zupa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: