Składniki:
kapusta pekińska | 50 dag |
burak korzeniowy | 2 średnie szt |
cebula | 1 duża szt |
masło | 1 łyżka |
śmietana | 125 - 190 ml |
fasolka szparagowa | 10 - 15 dag |
czosnek | 2 ząbki |
boćwina | 30 dag |
lubczyk | 1/2 gałązki |
kapusta pekińska | 50 dag |
burak korzeniowy | 2 średnie szt |
cebula | 1 duża szt |
masło | 1 łyżka |
śmietana | 125 - 190 ml |
fasolka szparagowa | 10 - 15 dag |
czosnek | 2 ząbki |
boćwina | 30 dag |
lubczyk | 1/2 gałązki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: