Składniki:
buraki czerwone | 500 g |
papryka czerwona | 1 |
papryka żółta | 1 |
wywar mięsny | 3 l |
olej | 1 łyżka |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1 łyżka |
marchew | 1 |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
soczewica czerwona | 300 g |
buraki czerwone | 500 g |
papryka czerwona | 1 |
papryka żółta | 1 |
wywar mięsny | 3 l |
olej | 1 łyżka |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1 łyżka |
marchew | 1 |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
soczewica czerwona | 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: