Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z dodatkiem szparag zielonych
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa z dodatkiem szparag zielonych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-dodatkiem-szparag-zielonych1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa z dodatkiem szparag zielonych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-dodatkiem-szparag-zielonych2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa z dodatkiem szparag zielonych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-dodatkiem-szparag-zielonych3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa z dodatkiem szparag zielonych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-dodatkiem-szparag-zielonych4-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa z dodatkiem szparag zielonych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-z-dodatkiem-szparag-zielonych5-2.jpg)
ziemniaki | 200 g |
szparagi zielone | 80 g |
margaryna | 1 szt |
cebula szalotka | 1 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
śmietana | 2-3 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
woda | 500 ml |
bulion warzywny | 1.5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: