Składniki:
fasola szparagowa | 1 kg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
cebula | 1 szt |
mąka | 1 łyżka |
smalec | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
śmietana | 0,5 szklanki |
czosnek ząbki | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
fasola szparagowa | 1 kg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
cebula | 1 szt |
mąka | 1 łyżka |
smalec | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
śmietana | 0,5 szklanki |
czosnek ząbki | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: