Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z marakonem i grzybami
Kroki postępowania
Odcedzić na durszlaku i przepłukać .
Nalewać na talerze i podawać ciepłą zupę .Posypać można natką .
makaron świderki | 150 g |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
pieczarki | 100 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
porcja rosołowa | 1 szt |
kości | 150 g |
śmietana | 3-4 łyżki |
woda | 2 litry |
woda gorąca | 1,5 litra do makaronu |
seler | 1/5 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: